51. savjetovanje hrvatskih arhivista – NOVOSTI!

Ispis

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji arhivske struke i službe.

Obavještavamo vas o još nekim informacijama koje vam mogu biti korisne oko odlučivanja/organiziranja puta u Slavonski Brod na 51. savjetovanje hrvatskih arhivista:

  1. Službeni program skupa održat će se 23. – 25. listopada 2019. u Slavonskome Brodu, u dvoranama Pansiona Zvjezdane noći.
  2. Za sudionike koji će eventualno doći dan uoči Savjetovanja (22. listopada) osigurali smo mogućnost prijave/rezervacije smještaja uključujući i taj datum, odnosno, noćenje 22./23. listopada, kao i organizirani koktel dobrodošlice (ne uključujući večeru) u utorak, 22. listopada navečer, u baru-vidikovcu hotela Art.
  3. Slavonski Brod destinacija je složenih smještajnih i organizacijskih (ne)mogućnosti, stoga vas molimo da oko navedenoga bude strpljivi i ne pretjerano zahtjevni – ovaj je saziv predsjedništva Hrvatskoga arhivističkoga društva, zajedno s predsjednicom, odlučan u namjeri da se – kao i do sada – savjetovanja odvijaju u raznim sjedištima naših državnih arhiva, neovisno o atraktivnosti njihovih smještajnih i drugih kapaciteta.
  4. Mrežni registracijski obrazac za skup napravljen je tako da već prijava vaše „uloge“ (član HAD-a, sudionik u organizacijsko-programskim aktivnostima, zaposlenik državnoga arhiva, zaposlenik stvaratelja/imatelja, sponzor itd.), definira daljnje smještajne mogućnosti, pa vas u tom smislu molimo da je slijedite i poštujete. O ponuđenim smještajnim kapacitetima možete se informirati na internetskim stranicama ponuđenih smještaja na koje vas upućuje registracijski obrazac.
  5. Bez obzira gdje bili smješteni, osigurali smo transfere od vašega smještaja do mjesta svih službenih događanja (predavanja, okrugli stol, izlet, arhiv, organizirani obroci itd.).
  6. Još jednom ponavljamo da HAD predavačima, svim obnašateljima dužnosti u HAD-u, te članovima Programskoga i Organizacijskoga odbora Savjetovanja podmiruje trošak smještaja, kotizacije te eventualno putni trošak ukoliko putuju organiziranim autobusom Zg-Slavonski Brod-Zg.
  7. Program savjetovanja bit će objavljen u najkraćemu mogućem roku.

U nastavku vas još jednom podsjećamo na tablicu rokova i uvjeta prijave, kao i na poveznicu za prijavu.

Tablica rokova i uvjeta prijave:

Uvjeti kotizacija

Rok prijave

Članovi HAD-a i djelatnici u državnim arhivima

Ostali

do 7. kolovoza 2019.

1.400,00 kn

1.700,00 kn

8. kolovoza do 15. rujna 2019.

1.700,00 kn

2.000,00 kn

16. rujna do 21. listopada 2019.

2.000,00 kn

2.300,00 kn

jednodnevna kotizacija

- u svim rokovima prijave

500,00 kn

500,00 kn

studentska kotizacija

100,00 kn

trodnevna kotizacija za “pratnju”

- u svim rokovima prijave

1400,00 kn

Poveznica za prijavu: http://bit.ly/Registracija_za_Savjetovanje_HAD-a