Otvorene prijave za sudjelovanje na 50. savjetovanju hrvatskih arhivista

Poštovane članice i članovi HAD-a, arhivistice i arhivisti, predavači i studenti područja informacijskih znanosti svih naših visokoškolskih ustanova, svi koji na svome radnome mjestu brinete o nekome segmentu rukovanja i upravljanja gradivom, ostali zainteresirani: obavještavamo Vas da je otvorena poveznica za prijavu sudjelovanja na 50. savjetovanju hrvatskih arhivista, koje će se ove godine održati u Osijeku, u suradnji s Državnim arhivom u Osijeku kao domaćinom. Tema ovogodišnjega savjetovanja objavljena je još u veljači - Privatno arhivsko gradivo i koncept sveobuhvatnog arhiva - te se nadamo da ćete u navedenoj potki pronaći svoj stručni i profesionalni interes.

 

Napominjemo da organizator (HAD) predavačima podmiruje trošak boravka i kotizacije, a trošak putovanja u oba smjera samo ukoliko putuju organiziranim autobusom navedenim u prijavnici. Drugačije putne troškove nismo u mogućnosti podmiriti. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Sve potencijalne sudionike podsjećamo također da je broj sjedišta u autobusu ograničen, stoga preporučamo da svoju prijavu obavite na vrijeme.

On line prijavnica nalazi se na sljedećoj poveznici: http://bit.ly/Prijavnica-50-Savjetovanje-HAD

 

 

 

Pin It
Copyright © 2009-2022 Hrvatsko arhivističko društvo. Sva prava pridržana.