VI. kongres hrvatskih arhivista u Splitu

Svima zainteresiranima za sudjelovanje na ovome stručnom skupu, drago nam je da vas možemo obavijestiti kako će se naš 6. kongres ipak održati u realnome okruženju u Splitu, 26. -29. listopada 2021., u Hotelu Radisson Blue.

Za koji dan otvorit ćemo mogućnost online prijava (s kotizacijom na razini najniže iz 2019. 😀), a za sada želimo podijeliti nekoliko osnovnih informacija: 

  1. Kongres se može održati isključivo u okviru svih propisanih epidemioloških mjera, jednako onih koje obvezuju nas kao organizatore skupa i svih njegovih zbivanja, a također i vas kao potencijalnih budućih sudionika, pa vas stoga unaprijed molimo za taj vid discipline u maksimalnoj mjeri.
  2. Od Županijskoga stožera civilne zaštite (Splitsko-dalmatinske županije) zatražili smo pomne upute za mjere na njihovu području, te ćemo ih objaviti i distribuirati na dostupne načine čim se približi vrijeme skupa.
  3. Budući smo odlučili ne ograničavati broj mogućih sudionika, za sudjelovanje će svakako trebati tzv. covid-potvrde, a njihova će se kontrola provoditi na početku svakoga događanja u nekome prostoru. Ovo je stoga jer svi sudionici ne dolaze isti dan, niti na isto događanje, a usto su i potvrde različitoga karaktera i ograničenoga trajanja. Svakako, precizna će se evidencija sudionika voditi na svakome pojedinačnom okupljanju.
  4. Molimo također da imate razumijevanje za činjenicu da naše druženje neće moći imati sva nekad uobičajena obilježja - napose ovdje mislimo na društvena događanja, mimo stručnih predavanja: posjet arhivu-domaćinu, izlet, svečana večera, … sve će se to odvijati sukladno uputama Stožera, a moguće se i neće odvijati, iako se svi nadamo suprotnome scenariju.

I na kraju, zahvaljujemo vam na vašemu interesu za ovogodišnji skup, za sva poruke i pozive u kojima ste iskazivali podršku našim nastojanjima, na razumijevanju za situaciju, te se nadamo viđenju u Splitu!
Hrvatsko arhivističko društvo 

Pin It
Copyright © 2009-2022 Hrvatsko arhivističko društvo. Sva prava pridržana.